dotcomwebdesign.com
Contact Us News Site Map Home Powered By CMSimple.dk Design By Dotcomwebdesign.com
fr
 
Faxe > Producten > Houten werkblad

Printvriendelijk

 

Houten werkblad


Het programma voor de houten werkbladen bestaat uit producten om zowel nieuwe werkbladen te behandelen als oude werkbladen te renoveren en vernieuwen.

Voorbehandelingsproducten

- Faxe Intensive Cleaner : Een efficiŽnt milieuvriendelijk product, speciaal ontwikkeld om alle types hout diep te reinigen.

- Faxe Bleaching 1&2 : 2-componenten product om onbehandeld verdonkerd hout te verbleken.

- Faxe Universal Lye : Faxe Universele Loog werd ontwikkeld om licht hout een licht, uniform oppervlak met zichtbare houtstructuur te geven. Faxe Universele Loog is voor bijna alle houtsoorten geschikt. Ze kan zonder veiligheidsmaatregelen gebruikt worden en is verwerkingsvriendelijk.

- Faxe Hardwood Lye : Faxe Loog voor Loofhout geeft massief hout zoals beukenhout, eikenhout, essenhout, heveahout en andere lichtgekleurde loofhoutsoorten een mooi, licht gebleekt uiterlijk en zorgt ervoor dat de natuurlijke structuur zichtbaar blijft.

- Faxe Softwood Lye : Faxe Loog voor Zacht Hout wordt sinds 1936 geproduceerd. Het product is wit gepigmenteerd en geeft dennen- en sparrenhout het typisch licht, geloogd aanzien. De vlammen worden benadrukt en de nerven en het kernhout worden edel grijs. Ook lariksen en pekdennen kunnen zo behandeld worden en krijgen een mooi verouderd patina.

- Faxe Special Lye : Faxe Speciaalloog komt overeen met de loog voor zacht hout, maar zonder witte kleurtoevoeging. U heeft wel het antiekeffect of deffecten zoals bij het roken van hout.

WerkbladoliŽn

- Faxe Table Top Oil : Een exclusieve, milieuvriendelijke en effectieve olie, met een hoge inhoud van gezuiverde natuurlijke plantaardige oliŽn, om werkbladen te beschermen. Faxe Table Top Oil verenigt schoonheid met ongewone sterkte en duurzaamheid. Dit maakt het mogelijk om het hout gemakkelijk te onderhouden met een mooie natuurlijke finish.

OnderhoudsoliŽn

- Faxe Oilcare : Een exclusieve, milieuvriendelijke en effectieve onderhoudsolie, om houten vloeren met olie behandelt, te reinigen of onderhouden.

- Faxe Spotcleaner : Voor de renovatie.

- Faxe Woodcare Paste : Voor de herstelling.